ChampionChip timing team Croatia

Wulf Sport d.o.o.

Pod bregom 6

Donji Stupnik

 

 

 

 

Poštovana gospodo,

            u želji da Hrvatska slijedi trend svjetskih organizatora utrka gdje se ChampionChip oprema zbog svoje jednostavnosti i jedinstvenosti koristi za mjerenje vremena svih oblika natjecanja, obavještavamo Vas da smo osnovali "ChampionChip Timing team" za Hrvatsku. Želja nam je uključiti što više sportova i natjecanja u naš godišnji kalendar. Čast nam je stoga pozvati Vas na prezentaciju ChampionChip opreme koja u svijetu ima status  najsigurnije opreme za mjerenje vremena i obradu podataka. Dosad su, zbog svoje visoke cijene, ovakav način mjerenja vremena i obrada podataka u Hrvatskoj bili nedostupni. Voljni smo ponuditi Vam izuzetno povoljne cijene naših usluga. Obzirom na to da smo svijesni financijskog stanja u sportu u Hrvatskoj, namjeravamo ponuditi daleko najnižu cjenu u Europi za obrade rezultata uz pomoć ChampionChip Sistema. Osim mjerenja vremena i brze obrade podataka na utrkama, nudimo Vam također promidžbu natjecanja te objavljivanja rezultata u međunarodnom časopisu ChampionChipa i na internet stranice CC-a.

            Svoje povjerenje već su nam poklonili organizatori triatlonskih, atletskih i utrka skijaškog trčanja te rolanja.

            Iz razloga da ne bi  došlo do preklapanja utrka u kalendaru natjecanja, da na vrijeme rezervirate promidžbeni prostor u svakom broju časopisa te da Vam ponudimo potpunu promidžbu u zemlji i svijetu na prezentaciji ChampionChip opreme održat će se dogovor kalendara za slijedeću sezonu.

            Wulf sport d.o.o. je također glavni distributer robne marke Reebok za Hrvatsku, pa smo kao takvi voljni sponzorirati sva dogovorena Kup natjecanja te osigurati povoljnu kupnju opreme za sve klubove tijekom cijele godine.

            Predstavljanje ChampionChipa, dogovor oko kalendara te dodjela sponzorstva Reeboka održat će se 23. studenog 2003., (nedjelja), u 13:00, u prostorijama MGM Wellness centra, powered by Reebok, u Zagrebu, Pod bregom 6, Donji Stupnik. 

            U sklopu prezentacije održat će se predavanje dijagnostičkog centra Kaliper koji se nalazi u sklopu našeg Wellness centra.

 

S poštovanjem,

 

 

Nikola Borić

 

 

 

 

 

 

 

 

U Zagrebu, 13. studeni 2003.