> Bog! >
Javljam ti se iz Wisconsina (USA) gdje ću za manje od 5 dana na startnu crtu jezera Monona sa 2500 ironmana i ironwoman-ki pokušati prijeći ciljnu liniju svog 8 velikog triatlona i ostvariti san, a to je "viza" za Hawaii-e.
Ovo je naime kvalif. utrka za 2005. godinu, pa ako bih se našao u drustvu 12-orice iu svojoj kategoriji (M-30) bilo bi to super,super,super....ili turbo dizel!
Danas sam malo plivao u jezeru i ne razlikuje se od jarunske vode osim sto je 30 puta veće od naseg velikog jezera, a i nema tu ništa što mi već nismo vidjeli u Klagenfurtu, Zaprešiću.... Staza (bic i trčanje) je spora radi 300 hupsera na bicu i jakih vjetrova (vrlo toplih ali dosadnih u voznji, niti je u prsa, niti u leđa...)za koje nisam vjerovao da i na trčanju toliko mogu ometati, jer prvi trče jedva 3h05min maraton dok su isti (Harju, Widmann...) na Havajima trčali ispod 2h50. A kaj reći o svojoj "stručnoj spremi??? Spreman jesam, treme nema, bojim se malo gužve na plivanju,ali bih na bicu trebao otići "u bijeg" ali ipak rezervirano, jer ti hupseri mogu izazvati velike grčeve na trčanju a na tome sam baš ove godine radio pa bih bio sretan da svoj ironmanski maraton od 3h50min (PR) poravim za 20 min i nitko sretniji!
ALOHA MY FRIENDS! > javljam se nakon trke, vjerujem s dobrim vijestima
MARIO STJEPAN SIKIC, > kath.priest & triathlet